Servicii

Consiliere

Noi alaturi de partenerii nostri, oferim solutii nevoilor dvs. in fluxuri de productie, simplificarea proceselor si nu in ultimul rand in eficientizarea lor. Pe langa calitatea produsului, suntem concentrati pe un serviciu corect 100%. Suntem deschisi si adaptabili atat pe necesitati cat si pe idei noi, clientul fiind nucleul dezvoltarii noastre.

After Sales

Toate produsele oferite de compania noastra, ne reprezinta atat pe noi cat si pe producatori, calitatea fiind componenta de baza in negocierea cu dvs. AvanTrends considera serviciile post vanzare de o importanta majora, tocmai de aceea pentru noi colaborarile sunt de lunga durata, bazate pe incredere si seriozitate.

servicii oferite - avantrends

Furnizam …

  • Automatizari in fluxuri de productie – Suntem in contact direct cu furnizorii nostri, pentru a va oferi cele mai bune solutii de sistematizare a fluxului productiei dvs. O idee se poate transforma intr-un intreg lant de productie, utilajele propuse acoperind o gama larga a domeniilor de activitate.
  • Echipamente si sisteme pentru liniile de ambalare si  / sau pentru logistica depozitelor – Comercializarea si distributia sistemelor semi automatizate sau automatizate pentru ambalare in toate formele si pretabile pentru majoritatea activitatilor. De asemenea sistemele de manipulare si depozitare sunt intr-o diversificare utila, atat de necesara depozitelor indiferent de domeniul in care functioneaza.
  • Consiliem – noi alaturi de partenerii nostri, oferim solutii nevoilor dvs. in fluxuri de productie, simplificarea proceselor si nu in ultimul rand in eficientizarea lor.
  • Oferim produs – toate produsele oferite in oferta companiei noastre, reprezinta atat pe noi cat si pe producatori, calitatea fiind componenta de baza in negocierea cu dvs.
  • Oferim servicii – pe langa calitatea produsului, suntem concentrati pe un serviciu corect 100%. Suntem deschisi si adaptabili atat pe necesitati cat si pe idei noi, clientul fiind nucleul dezvoltarii noastre.
  • After Sales – consideram serviciile post vanzare de o importanta majora, tocmai de aceea pentru noi colaborarile sunt de lunga durata, bazate pe incredere si seriozitate.  
Derulează în sus